در ابتدا باید بدانیم که مهاجرت میتواند یکی از مهمترین و شاید گاهی دشوارترین تصمیم ما در زندگی شخصی مان باشد، به این دلیل این تصمیم نه تنها کیفیت زندگی شخص ما را تحت تاثیر فراوانش قرار میدهد بلکه بر زندگی اطرافیان،خانواده و دوستان ما نیز تاثیرگذار است.
فردی که به هر دلیل قصد مهاجرت دارد باید تمام جوانب و تمام سختی های هدف خود را بصورت کلی و جزئی درنظر بگیرد تا مطمئن شود که کدام نوع مهاجرت برای او از همه نظر بهتر و مناسب تر است.
برای مثال فردی که هم اکنون 28 سال سن دارد و تحصیلات آکادمیک خود را به اتمام رسانده اما سرمایه زیادی هم بری مهاجرت ندارد بهتر است از طریق شغلی و کسب و کاری اقدام به مهاجرت کند
اما فرد دیگری که هم اکنون 18 سال سن دارد و همچنین شرایط مالی مناسب را برای تحصیل در کشورهای دیگر دارد بهتر است از طریق تحصیلی مهاجرت کند.
پس نتیجه میگیریم که تقریبا تمام طریقه های مهاجرت کاملا ممکن و منطقی هستند اما در صورتی که نسبت به در نظر گرفتن شرایط خود هرکدام از این راهها را انتخاب کنیم.
نکته ای که در اقدام برای مهاجرت بسیار قابل توجه است شناخت خودمان و همچنین اهداف خودمان از مهاجرت است
برای مثال باید از خود بپرسیم که:
آیا من تحمل دوری از وطن،خانواده و دوستان خود را دارم؟
آیا میتوانم بصورت مستقل و انفرادی در کشور دیگری زندگی کنم؟
آیا فردی اجتماعی هستم و میتوانم با افراد کاملا غریبه ارتباط خوبی برقرار کنم؟
آیا میتوانم از پس هزینهها و مخارج خود در کشور مورد نظر بربیایم؟
آیا مهاجرت من هدفمند است و واقعا تاثیری بر زندگی آینده من میگذارد یا خیر؟
این نمونه سوالات از دسته سوالاتی هستند که حتما قبل از اقدام به مهاجرت باید از خود بپرسیم تا بتوانیم به خودشناسی و هدفشناسی بیشتری برسیم تا درنتیجه بتوانیم درستترین و مناسبترین روش را برای مهاجرت برگزینیم.
درست بعد از اینکه اهداف خود را از مهاجرت مشخص کردیم،آنگاه میتوانیم به مهاجرت و گذراندن مراحل این پروسه اقدام کنیم.
همانطور که میدانید مهاجرت انواع مختلفی از جمله تحصیلی،کسب و کاری،پناهندگی،ازدواج و… را دارد و برخی از این انواع میتوانند با در نظر گرفتن شرایط خود ممکنتر و قابل دسترستر باشند.
لازم به ذکر است اکثر افرادی که قصد مهاجرت دارند همیشه مهاجرت تحصیلی را بر انواع دیگرش ترجیح میدهند.به این دلیل که در اغلب کشورها مهاجرت تحصیلی از انواع دیگر مهاجرت بسیار ساده تر و بی دردسرتر است و همچنین از نظر تاثیر در کیفیت زندگی در آینده فرد بسیار شایع است پس به همین دلیل اکثر افراد تصمیم بر مهاجرت تحصیلی در کشورهای مختلف را دارند.
از دیگر نکات مثبت مهاجرت تحصیلی میتوان به هدفمند بودن آن اشاره کرد و برای مثال فرد مهاجر هنگامی که به کشور مورد نظر خود مهاجرت میکند و در دانشگاهی مشغول به تحصیل میشود میتواند مطمئن باشد که مهاجرت او مفید و هدفمند بوده و با پیروی از برنامه و روتین تحصیلی دانشگاه خود میتواند شاهد دیدار پیشرفت خود نیز باشد.
یکی از کشورهایی که مهاجرت به آن میتواند یکی از بهترین تجربههای زندگی هرکس باشد کشور انگلستان است.
بصورت کلی مهاجرت به کشور انگلستان مقداری دشوارتر از مهاجرت به کشورهای دیگر است و دلیل آن هم سطح رفاه بالای مهاجرت و سکنه گزیدن در کشور انگلستان است.
کشور انگلستان سالانه 10ها هزار مهاجر را برای تحصیل میپذیرد و دارای چند نمونه از بهترین دانشگاههای جهان میباشد و در اکثر دانشگاههایش از بیشترین سطح کیفیت آموزشی برخوردار است.
افراد باید برای مهاجرت تحصیلی به این کشور رزومه تحصیلی خود را که شامل ریزنمرات کارنامههای سالهای تحصیلی گذشته خود،مدرک زبان آیلتس،انگیزهنامه و نامه یا پیام قبولی اپلای از دانشگاه مورد نظر را برای سفارت انگلستان ارسال کنند تا رزومهشان در سفارت مورد تحقیق قرار گیرد و به عنوان آپشنی برای قبولی درنظر گرفته شود.سپس بعد از گذر مدت زمان کوتاهی سفارت انگلستان درخواست شما برای اپلای مهاجرتی را یا قبول و یا رد میکند و آنگاه مشخص خواهد شد که پروسه انتخاب شده و شرایط شما برای تحصیل در انگلستان مناسب بوده است یا خیر.
باید دانست که کشور انگلستان از معدود کشورهایی میباشد که از نظر سطح رفاهی و کیفیت زندگی،بسیار مناسبتر از هر کشوری در این کره خاکی ست پس برای بالابردن احتمال قبولی رزومه شما باید یک رزومه عالی و از همه نظر کارآمد داشته باشید؛یعنی اینکه هم محصل خوبی باشید و معدل ریزنمراتتان بالا باشد و هم اینکه تسلط زیادی بر زبان انگلیسی داشته باشید تا بتواند نمره مدرک آیلتس بالاتری را برای ارائه داشته باشید
آیتلس یک آزمون بین المللی برای سنجیدن اطلاعات عمومی شما از زبان انگلیسی و همچنین سطح کیفیت زبان انگلیسی شما است.نمره مورد نظر برای مهاجرت به کشور انگلیسی نمره 7.5 و بالاتر است اما هرچقدر که نمره مدرک آیلتس شما یالاتر از حد موردنظر باشد،احتمال قبولی رزومه شما نیز بیشتر است و نمره بالا در مدرک آیلتس یک پوئن مثبت در رزومه شما خواهد بود.
از طرف دیگر باید بدانید که اقامت برگزیدن در کشور انگلستان از همه نظر بسیار پرهزینه است و هر فردی نمیتواند از عهده مخارج زندگی در کشور انگلستان برآید پس به همین دلیل بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند نگران این مسئله هستند.
پس به شما پیشنهاد میکنیم که اگر لحظه هم به از پس هزینه ها و مخارج شک دارید و فکر میکنید که برایتان بسیار مشکل خواهد بود و از حامی مالیای برخوردار نیستید بهتر از که کمی بیشتر به تصمیم خود درباره مهاجرت به کشور انگلستان تامل کنید.
طبق آخرین بهروز ترین تحقیقات در سال 2021 کشور انگلستان با پایتخت لندن و 68 میلیون نفر جمعیت دارای 106 دانشگاه میباشد که تعداد شمار بالایی از این دانشگاهها در صدر جدولِ بهترین دانشگاه های جهان قرار دارند.
فردی که به انگلستان اقدام به مهاجرت تحصیلی میکند میتواند با خیال راحت اطمینان حاصل کند که آینده تحصیلی و همچنین پیشرفت در آینده شغلی خود را با تحصیل در انگلستان تضمین کرده است و تقریبا نصف راه موفقیت در زندگی خود را پشت سر گذاشته است؛پس با وجود این اصل،بسیاری از افراد با وجود هزینههای بالا و زندگیِ پرخرج در این کشور،باز هم تن به مهاجرت در این کشور میدهند و این تصمیم هم میتواند کاملا منطقی و با استدلال باشد.
دانشجوهای کشور انگلستان درمورد کار کردن از محدودیت زمانی برخوردار هستند و نمیتوانند اکثر اوقاا خود را با کار کردن و کسب درآمد پُر کنند.این دلیل به هدف ایجاد راه و شرایطی برای تمرکز بیشتر دانشجو برروی تحصیل خود و درس خواندن بیشتر معین شده است تا دانشجویان در میانه های راه نمرات پایینتری نسبت به اوایل تحصیل کسب نکنند تا وجهه دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل هستند خراب نشود.
حداکثر ساعت کاری یک فرد دانشجو در کشور انگلستان 20 ساعت در هفته است و بقیه زمان خود را باید صرف تحصیل و یا استراحت باشد تا بتواند تاثیر مثبتی را در تحصیل و همچنین اقامت خود در آن کشور را احساس کند.
در نتیجه مهاجرت تحصیلی به کشور انگلستان میتواند هم پوئن های مثبت و مفیدی داشتهباشد و هم منفی پس باید برای اقدام به مهاجرت به این کشور تمام جوانب شرایط خود را اعم از شرایط مالی و اقتصادی،روحی،سنی و… در نظر بگیرید تا توانستهباشید مناسبترین انتخاب را داشتهباشید.